Primăria Dudeștii Vechi

We provide a free day to experience our benefits of digital world!
Colaborarea noastra, a primariei Dudestii Vechi cu WebTM are deja mai mult de 3 ani, ani fructuosi, spunem noi.
In ziua cand am primit oferta WebTM de colaborare si am discutat cu dl Sorin Drobot despre necesitatile noastre, gradul de digitalizare al website-ului primariei noastre era apropiat de 0, iar informatiile postate pe pagina noastra erau structurate haotic, cu multe informatii, sectiuni lipsa sau incomplete.
Am discutat clar care au fost cerintele noastre, obiective si termene. Fiind intr-un amplu proces de informatizare al institutiei, cu toata baza de date armonios structurata intr-un mod logic si functional, pe module, cu nivele de acces, am gasit in partenerii nostri, WebTM, exact ce cautam: o firma eficienta si capabila, sa “fabrice” pentru noi, tabloul de comanda, interfata, prin care cetateanul are acces la sistemul nostru informatic, si aici ma refer atat la informatiile necesare care trebuie sa fie disponibile, cat si la serviciile digitale pe care primaria noastra le ofera online: plata taxelor si a impozitelor, accesarea dosarului fiscal – certificat fiscal online, impuneri, radieri – depuneri de documente online, sesizari diverse probleme, accesare diverse tipuri de formulare, acces la diverse institutii online, etc.
Impreuna cu WebTM am facut, plecand de la cerintele noastre – simplitate in utilizare, eficienta, viteza, claritate – intr-un timp record, un website functional de care cetatenii nostri se bucura, tinindu-i informati si scutindu-i de drumuri inutile facute la primarie sau la alte institutii.
WebTM au avut capacitatea sa se mobilizeze si sa accelereze livrarea produsului final, in contextul inceperii pandemiei de anul trecut, integrand intr-un timp record toate functionalitatile website-ului.
Pe parcursul pandemiei, in contextul necesitatii acute de a tine cetatenii informati, tot intr-un timp record, intr-un singur weekend, daca imi amintesc bine, si le multumesc pentru asta in numele comunitatii pe care o reprezint, au integrat in pagina noastra si o sectiune cu info despre situatia covid din zona noastra, cu date actualizate zilnic si pe parcurs imbunatatita cu multe functionalitati, cum ar fi harta covid din zona, centre de testare, apoi si de vaccinare, diverse informatii si actualizari ale restrictiilor. A devenit deja o obisnuinta a locuitorilor din zona noastra sa acceseze zilnic acest website, sa isi ia informatiile necesare.
Nu pot decat sa fiu extrem de bucuros ca avem in WebTM, colaboratori de nadejde, profesionisti, seriosi si nu in ultimul rand, cu preturi corecte.
Bono Cucalan
Primar

Dudestii Vechi

× Cere ofertă